Hatorum
Štampa PDF

G. Klimt-Music
Adresa :
Hatorum doo 11000 Beograd, Gavrila Principa 48
Broj žiro računa 325-9500600025759-82
PIB 105374756
Mob +381 63 42 50 55
Kontakt e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 

Hatorum doo je centar za edukaciju iz muzikoterapije koji angažuje profesionalne muzikoterapeute i postavlja temelje muzikoterapiji u Srbiji.  U saradnji sa Udruženjem muzikoterapeuta Srbije www.muzikoterapija.rs i pod okriljem Evropske muzikoterapijske konfederacije www.emtc-eu.com, Hatorum doo promoviše muzikoterapiju kao profesiju i školuje profesionalni kadar muzikoterapeuta, deficitaran u našoj zemlji i zemljama okruženja.

Hatorum prezentuje inovativne i tematske edukativne programe i radionice, predstavlja savremena dostignuća i istraživanja, specijalizovane metode i sredstva u primeni različitih muzikoterapijskih tehnika i metoda. Ovi programi se mogu primeniti u domenu medicine, psihologije, pedagogije, specijalne edukacije i rehabilitacije. povećavajući spektar usluga I efikasnost profesionalaca u ovim oblastima.

Hatorum kroz saradnju sa školskim I predškolskim ustanovama, ustanovama socijalne zaštite, savetovalištima, preduzećima I  udruženjima razvija muzikoterapiju društvene zajednice tzv. Community Music Therapy tako što organizuje predavanja, tematske radionice, specijalizovane grupne I individualne edukativne programe koji se odnose primenu muzikoterapijskih metoda u učenju i na savladavanju praktičnih znanja i veština kod građanstva, svih starosnih grupa, od najranijeg detinjstva do duboke starosti.

Članske karte Hatorum - pravi način da brinete o sebi i drugima. Postanite član našeg centra i učinite ekskluzivno dostupnim!

Uključite se u naše društveno angažovane programe: